شرکت توبی که در زمینه فناوری‌های نرم افزاری و سخت افزای برای کنترل رایانه با چشم فعالیت می‌کند، اخیراً یک بازی رایانه‌ای را روانه بازار کرده است که کاربران در آن می‌توانند به کمک حرکات چشم خود با آن بازی کنند.

شرکت سوئدی توبی (tobii) در وب سایت خود تصاویر و فیلم‌هایی از این بازی که «Eye Astroides» نام گرفته، منتشر کرده است. در این بازی کاربران باید با چشمان خود از زمین محافظت کنند، بدین ترتیب که باید با نگاه کردن به یک توده ستاره‌ای که بر روی رایانه به نمایش در می‌آید، شهاب سنگ‌ها و اشیا فضایی را که ممکن است با زمین برخورد کند، بیابند و با نگاه کردن به اشیا آن‌ها را نابود کنند. 

شرکت توبی در توضیحی که برای این بازی بر روی وب سایت خود منتشر کرده، آورده است: استفاده از چشم به عنوان کنترلگر بازی تجربه‌ای سحرآمیز است، چنان که فرد کاربر احساس می‌کند این بازی می‌تواند ذهنش را بخواند. استفاده از این بازی باعث می‌شود کاربران احساس کنند دارای یک قدرت فوق طبیعی هستند. 

شرکت یوروگیمر نیز اعلام کرده است این بازی که قرار است بر روی دستگاه‌های مستقل عرضه شود، ۱۵ هزار دلار قیمت دارد. 

شرکت توبی چندی پیش اعلام کرده بود فناوری کنترل رایانه با چشم را بر روی ویندوز ۸ عرضه خواهد کرد. این فناوری‌ها در واقع به کمک یک حسگر چشمی کار می‌کنند و با کنترل حرکات مردمک چشم می‌توانند دریابند کاربر به کجا خیره شده و چه در سر دارد. توبی نام این فناوری‌ها را «زُل» (gaze) نامیده است.

منبع : همکاران سیستم




 

 

شركت تكنولوژي‌هاي كوييك‌هيل،با معرفي محصول Mobile Security و حضوردر بازار اندوريد، به حوزه امنيت موبايل وارد شده است.
اين نرم‌افزار هوشمند با انبوهي از ويژگي‌ها به صورت بسته‌اي كامل عرضه شده است. يكي از ويژگي‌هاي آن،قابليت قدرتمند ضدسرقت است كه به قربانيان كمك مي‌كند تا تلفن همراه مفقود شده خود را بيابند.

به گزارش ایتنا، تكيه بر شانس براي يافتن دستگاه‌هاي مفقود شده هميشه آسان نيست، اما به نظر مي‌رسد با موبايل سكيوريتي كوييك‌هيل شما نه تنها مي‌توانيد شانس خود را تقويت كنيد بلكه واقعاً مي‌توانيد دستگاه گم‌شده خود را بيابيد.

اخيراً تكنولوژي‌هاي كوييك‌هيل، پيشرو در ارائه راهكارهاي امنيتي با معرفي محصولات Mobile Security و حضوردر بازار اندوريد، به حوزه امنيت موبايل وارد شده است. اين نرم‌افزار هوشمند با انبوهي از ويژگي‌ها مانند محافظ ويروس، مسدودسازي تماس، مسدود كردن پيامك، قابليت ضد سرقت و محافظت از داده به صورت بسته‌اي كامل عرضه شده است.
ادامه مطلب...


 

 بلاخره پس از چند ماه و انتشار نسخه‌هاي پي‌درپي بنياد موزيلا دهمين نسخه مرورگر وب محبوب خود را منتشر كرد. موزيلا قول داده بود كه در فايرفاكس 10 تغييرات و بهبودهاي زيادي ايجاد خواهد كرد و كاربران متعجب خواهند شد. سازگاري با نسخه‌هاي جديد جاوا و HTML5 مهم‌ترين خبر خوش براي كاربران اين مرورگر است. اين اتفاق سرعت بيشتر و سازگاري با موتورهاي پردازشي با زبان‌هاي برنامه‌نويسي مختلف را در پي دارد. همچنين بافر كردن بخش‌هاي ثابت سايت‌ها براي اجراي سريع‌تر در دفعات بعدي قابليت مهم ديگر فايرفاكس 10 است. فايرفاكس در این نسخه طرح نوینی از Add-on و مدیریت و تنظیمات آن‌ها را به نمایش گذاشته و طوری عمل نموده که کاربران ساده‌تر از گذشته بتوانند پلاگین‌های دلخواه خود را که تعدادشان حالا از هزاران هم فراتر رفته را نصب و با قدرت بیشتری به مرور وب بپردازند.

 قابليت‌هاي مهم فايرفاكس 10 به نقل از سايت آسان دانلود به شرح زير هستند:

 
- واسط کاربری جدید و جذاب‌تر نسبت به قابل
- سرعت بسیار بالا در بارگزاری صفحات وب
- قابليت ‏Tabbed Browsing  براي باز شدن تمام صفحات در يك صفحه
- امنيت بالا در محيط نا امن اينترنت
- جلوگيري از خطرات احتمالي بدافزارها 
- جلوگيري از باز شدن صفحات تبليغاتي بي مورد(Popup -Blocker)
- محافظت از رمزهاي عبور خصوصي و امنيتي
- مدیریت حرفه‌ای Add-on ها
- استفاده ساده‌تر از نرم‌افزار
- پشتیبانی از HTML 5
- پشتیبانی از نسخه CSS3
- سازگاری با فرمت ویديویی WebM
- کاهش بسیار محسوس هنگ كردن‌ها 
- سازگاری مثال زدنی با جاوا اسکریپت برای بارگزاری هرچه بهتر صفحات
- آنلاین بودن همیشگی و عدم قطع شدن سوکت‌های ارتباطی (اجرای بهتر بازی ها و چت کرد)
- امکان نمایش تمام صفحه ویديوها
- امکان مشاهده آفلاین صفحات از قبل بافر شده
- بافر كردن بخش‌هایی از سایت‌ها که معمولاً ثابت هستند
- انعطاف‌پذیری بسیار بالای نرم‌افزار در مواجه با سلایق مختلف
- سازگاری با نسخه‌های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7

 

دانلود فایرفاکس 10




تاریخ: چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:موزیلا,فایرفاکس,مرورگر,وب,

 

همکاران سیستم- شرکت مایکروسافت اخیراً نسل جدیدی از بسته نرم افزاری آفیس را به صورت آزمایشی وارد بازار کرده است. این بسته نرم افزاری که آفیس 15 نام گرفته، در حال حاضر برای گروه محدودی از کاربران به صورت آزمایشی عرضه شده تا آنها نظرات و پیشنهادات خود درباره مسائل فنی آن را در اختیار مایکروسافت قرار دهند.

به گزارش وب سایت slashgear شرکت مایکروسافت در حال حاضر آفیس 15 را در اختیار تعداد محدودی از کاربران قرار داده است و قصد دارد بازخوردها و پیشنهادات آنها را در ویرایش نهایی خود از این بسته نرم افزاری به کار بندد. پیش بینی می شود نسخه نهایی نسل جدید آفیس در سال 2013 رسماً وارد بازار شود.

شرکت مایکروسافت تصمیم گرفته است همزمان با عرضه نهایی آفیس 15 دیگر محصولات مرتبط با آن مثل آفیس 365، SharePoint، ویزیو، Project، Exhange، ویزیو و خدمات پردازش ابری خود را نیز به روز کند. گزارش‌ها حاکی از این است که مایکروسافت قصد دارد در سال جاری دو نسخه آزمایشی دیگر از آفیس 15 را که نسخه های آلفا و بتا نامیده می شود وارد بازار کند. ظاهراً نسخه بتا شباهت بیشتری با محصول نهایی مایکروسافت خواهد داشت. مایکروسافت جزئیات بیشتری درباره ویژگی های نسل جدید آفیس منتشر نکرده است.

مجموعه آفیس مایکروسافت را می توان معروف ترین بسته نرم افزاری در سراسر جهان دانست. آفیس از جمله نرم افزارهایی است که از همان ابتدا هم در میان کاربران فردی با استقبال زیادی مواجه شد و هم در میان کسب و کارها و شرکت های تجاری. این بسته نرم افزاری برای اولین بار در سال 1989 طراحی شد. اما نسخه تحت ویندوز آن یک سال بعد در 1990 وارد بازار شد. از آزمان به بعد مایکروسافت هر چند سال یک بار آفیس را به روز می کند و نسخه جدیدی از آن را عرضه می‌کند.




تاریخ: سه شنبه 11 بهمن 1390برچسب:نرم افزار,آفیس,مایکرسافت,ویندوز,ویزیو,

 


معاونت اجتماعي پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي اعلام‌كرد: ناآشنايي با تلفن‌هاي منشي‌دار در برخي از موارد موجب فاش‌شدن اطلاعات شخصي و سوء استفاده سودجويان مي‌شود.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،معاونت اجتماعي پليس فتا با اعلام اين مطلب عنوان كرد كه بسياري از هموطنان ما پس از خريد دستگاه‌هاي تلفن منشي‌دار بدون دقت به دفترچه راهنما، آن را راه‌اندازي مي‌كنند و پيغام‌هاي شخصي، محرمانه و خصوصي خود را بر روي آن ذخيره مي‌کنند و به اين موضوع توجه ندارند که در صورت عدم مراقبت صحيح از برخي تنظيمات، امکان استفاده از اين پيام‌ها براي سودجويان ميسر است.

براين اساس امکان کنترل و چک‌کردن پيغام‌هاي ذخيره‌شده در تلفن‌هاي داراي منشي تلفني از راه دور، درصورت لورفتن کدامنيتي مربوطه براي سود جويان ميسر است.

لورفتن اين کد عامل اصلي علاقه مجرمان دراين حوزه نيست بلکه در صورتي که براي اين دستگاه‌ها کدي در نظر گرفته نشود، در مدل‌هاي مختلف کدهاي پيش فرضي وجود دارد که در صورت آشنايي خاطي با اين کدها امکان برقراري ارتباط با تلفن شما و شنود پيغام‌هايتان براي وي ممكن است.

براين اساس به شهروندان توصيه شده است در صورتي که از اين تلفن‌ها استفاده مي‌کنند اولا پيغام‌هاي حساس و محرمانه را بر روي آن ذخيره نکنيد. ثانيا کد پيش فرض اين قسمت از سيستم دستگاه را بصورت دلخواه تغيير دهند و از حالت پيش فرض خارج كنند.




تاریخ: سه شنبه 11 بهمن 1390برچسب:پلیس,فتا,تلفن,منشی,
آخرین مطالب